Modellen deurkrukken

| Meer
De deurkruk ook wel deurklink of klink genoemd wordt niet enkel meer gezien als een bediedingsorgaan om een deur te openen of te sluiten. Een deurkruk bepaalt tegenwoordig mee de stijl van de deur.

deurkrukken deurklinken

Er bestaan enorm veel verschillende modellen en vormen in deurkrukken. Ook de materiaal soort is zeer uiteenlopend. De meeste deurkrukken zijn meestal vervaardigt uit messing, koper, aluminium, inox (roestvast staal), chroom of smeedijzer.

Er bestaan ook deurknoppen die men niet kan ronddraaien om een deur te openen. Deze deuren worden dan meestal geopend door te trekken aan de deurknop of te duwen tegen de deurknop.
 
Tussen de deurkruk en de deur zit ter versiering en afwerking meestal een krukrozet, krukschild ook wel een lang- of kortschild genoemd.
 
Deurbellen
Bent u naast een mooie deurkruk of deurklink op zoek naar een standaard deurbel of een deurbel met video intercom? Neem dan ook een kijkje op volgende webiste www.deurbel.be waar u alle soorten deurbellen, deurtelefoons, draadloze deurbellen, enz... kan vergelijken en gratis advies ontvangt bij de aankoop van uw deurbel.