Deurbeslag

| Meer
Wenst u een stijlvolle binnen- of buiten deur? Dan is het juiste deurbeslag zeer belangrijk. Deze keuze in deurbeslag bepaalt mee uw inrichting van uw woning. Er is een uitgebreide keuze in uiteenlopende stijlen van deurbeslag. U kan gaan van een zeer modern deurbeslag tot antiek.
 rosetten deurbeslag
rvs veiligheidsbeslag
U heeft de keuze uit deurbeslag met losse rozetten of een deurbeslag met schilden. Het is belangrijk om te weten dat deze 2 soorten deurbeslag een verschil in afmeting heeft. Een deurbeslag met deurschild moet u de slotafstand opmeten terwijl met losse rozetten heeft u te maken met bepaalde afmetingen.
 
Als materiaal soort voor uw deurbeslag heeft u de keuze uit chroom, inox, rvs, messing, nikkel,... en u kan ook nog kiezen voor een blinkend of mat deurbeslag.
Voor buitendeuren is er ook een speciaal veiligheidsbeslag te verkrijgen dat voldoet aan extra veiligheidsnormen tegen inbraak. Dit veiligheidsbeslag is niet meer weg te denken als het gaat over inbraakbeveiliging. Het veiligbeidsbeslag van ABUS is een zeer goed en bekend merk die een speciaal deurbeslag hebben gemaakt om inbraken tegen te gaan. Er bestaan ook rosetten die speciaal ontworpen zijn met een grote inbraakweerstand voor houden deuren.